Aflysninger

Det er muligt at aflyse eller erstatte lektioner efter din tilmelding under følgende betingelser:

Enkeltstående lektioner på et Sæsonhold kan, hvis begge er forhindret i at møde op, erstattes til en lektion på et sæsonhold på samme niveau, hvis der er plads. For at gøre dette, skal du afmelde lektionen online i vores bookingsystem ikke senere end 6 timer før den afholdes. Både du og din partner skal afmelde jer i bookingsystemet.

Se her hvordan du booker erstatningsgange (55 sek.)

Ubrugte lektioner skal bruges indenfor samme sæson, som de er købt. Gyldigheden kan ikke forlænges. Sæsonhold tager ikke imod gæster, hvis de er fyldt – og aldrig de sidste 2 uger af sæsonen. Hvis du ikke kan finde en erstatningsgang, kan dine gange ombyttes til milongabilletter 1:1.

Workshops & Korte Kurser kan ombookes til andet kursus eller gavekort indtil 2 dage før, de afholdes.

Privattimer kan ombookes indtil 24 timer før, de afholdes.

Der ydes ingen erstatningstimer og ingen refusion af indbetalt beløb, hvis du overskrider deadlinen for ombookning eller afmelding.

Sæsonhold: Hvis din partner ikke kan deltage i en lektion, kan du invitere en vikar efter eget valg til at tage lektionen med dig. Så skal din partner IKKE aflyse sin lektion, da vikaren skal bruge den.


I tilfælde af at M2tango aflyser:
– Et sæsonhold, som du har tilmeldt dig og betalt for, vil dette blive ombyttet til et gavekort eller blive refunderet. Dette gælder kun, hvis holdet aflyses helt og ikke hvis det sammenlægges.

– En lektion i et sæsonhold eller i en serie af workhops, så vil der blive fundet et nyt tidspunkt for lektionen indenfor eller umiddelbart efter samme sæson.

– Et Drop-in hold vil værdien af ubrugte lektioner blive ombyttet til et gavekort.

Nyheder

Ny sæson starter den 14. januar

Tilmeld dig til den nye sæson, som starter den 14. januar. Det gælder for alle vores hold, både i København og Hillerød.

Se vores holdplan her


2 begynderhold starter i januar

København starter vores begynderhold den 14. januar, kl. 20:20 og i Hillerød tager vi imod dig den 16. januar kl. 17:00

Tilmelding København her

Tilmelding Hillerød her

Nyhedsbrev

Tilmeld dig og få en playliste med dansevenlige tangoer!